Mandy den Drijver

Kinderfysiotherapeute

Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag.

BIG-nummer: 99913748904
mandy@fysio-carnisselande.nl

In 2010 heb ik de opleiding Fysiotherapie afgerond aan de Hogeschool Zuyd in Heerlen, waarna ik een aantal jaar ervaring heb opgedaan binnen een revalidatiecentrum. Vanuit Zuid-Limburg ben ik in 2012 verhuist naar Rhoon-Portland, waar ik nog steeds woon. Met mijn verhuizing naar de Randstad, ben ik ook verder gaan kijken om me te specialiseren in mijn interesse gebied binnen de fysiotherapie: Kinderfysiotherapie. Mijn Masteropleiding Kinderfysiotherapie heb ik dan ook in 2017 afgerond. Gedurende de tijd van mijn opleiding en de afgelopen jaren heb ik gewerkt in verschillende settingen met meervoudig beperkte kinderen tot en met enkelvoudige klachten bij kinderen van een leeftijd van 0 t/m 18 jaar.

In 2018 ben ik begonnen bij Fysiotherapie Carnisselande als Kinderfysiotherapeut. Hier behandel ik baby’s t/m tieners voor zowel motorische als orthopedische problemen. Ik vind het erg leuk om met de kleinste doelgroep (de zuigelingen) aan de slag te gaan en u thuis van adviezen en hulp te voorzien, maar haal daarnaast ook veel energie uit de oudere kinderen die hard oefenen om hun doel te behalen zowel op motorisch als orthopedisch gebied. Ik hou dan ook vooral van de afwisseling wat deze doelgroep mij biedt en het feit dat ik zo’n breed aspect aan klachten langs zie komen.

Mijn kracht is om als team samen met ouders, kinderen en eventueel andere betrokkenen (bijv. leerkrachten) het kind zoveel mogelijk te helpen groeien en hun doel te behalen. Ieder kind is uniek en verdient daarom ook een unieke kijk en unieke aanpak, waarbij het kind centraal staat en blijft staan. In de toekomst hoop ik door middel van opleidingen en cursussen mij nog meer te verdiepen binnen mijn specialisatie en zo mijn blik op de Kinderfysiotherapie te verruimen.