Pim van den Born

Fysiotherapeut & Psychosomatisch fysiotherapeut

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

BIG-nummer: 39921396104
pim@fysio-carnisselande.nl

Mijn carrière als fysiotherapeut begon in juni 2016. Ik studeerde af aan de Hogeschool Rotterdam. Daarnaast volgde ik de minor psychosomatische fysiotherapie. 

Sinds augustus 2016 werk ik bij Fysiotherapie Carnisselande. Ik behandel een variatie aan klachten binnen de algemene fysiotherapie. Ook behandel ik sinds 1.5 jaar steeds meer mensen met psychosomatische klachten. Dit naar aanleiding van mijn master Psychosomatische Fysiotherapie aan de Hogeschool Utrecht die ik ben begonnen in september 2018. In juni 2021 ben ik afgestudeerd als psychosomatisch fysiotherapeut.

Ik vind vooral de invloed van gedachten, gevoelens en gedrag bij pijnklachten bijster interessant. Ik probeer samen met de cliënt een gezamenlijk behandelplan te maken die gericht is op het halen van persoonlijke doelen.