Romy Verbaas

Fysiotherapeute & Orofaciaal fysiotherapeute i.o.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG-nummer: 39926790004
romy@fysio-carnisselande.nl

In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik de minor hoofd- halszaken gevolgd, wat betrekking heeft op hoofdpijn en duizeligheidsklachten. Daarnaast heb ik twee stages gelopen in de eerste lijn, waaronder mijn afstudeerstage in deze praktijk.

Na mijn stage ben ik blijven werken als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Carnisselande. Ik werk als algemeen fysiotherapeut en ik start in september 2022 met de masteropleiding tot orofaciaal fysiotherapeute. Via deze master ga ik mijzelf specialiseren in klachten in de hoofd/hals regio, zoals bijvoorbeeld hoofdpijn en duizeligheidsklachten, maar ook kaakklachten. 

 Ik behandel een breed scala aan klachten, zowel in de praktijk als bij mensen thuis. Mijn interesses liggen op het gebied van orthopedische klachten, postoperatieve revalidatie bij een knie- of heupprothese en houdingsgerelateerde problematiek. Daarnaast zie ik ook veel mensen met duizeligheidsklachten. 

Ik werk graag met een actieve aanpak, waarbij ik het belangrijk vind dat iemand inzicht heeft in zijn/haar eigen gezondheidsprobleem. Hierbij spelen oefentherapie, zelfmanagement en bewustwording een belangrijke rol. Tijdens de behandeling gaan we samen op zoek naar de therapievorm die het beste past. Ik zie mijzelf in de toekomst nog lang met plezier als fysiotherapeut werken. Ik wil mij dan ook verder ontwikkelen als fysiotherapeut, mede door middel van nascholing.