Romy Verbaas

Fysiotherapeute & Orofaciaal fysiotherapeute i.o.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.

BIG-nummer: 39926790004
romy@fysio-carnisselande.nl

In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens mijn studie heb ik de minor hoofd- halszaken gevolgd, wat betrekking heeft op hoofdpijn en duizeligheidsklachten. Daarnaast heb ik twee stages gelopen in de eerste lijn, waaronder mijn afstudeerstage in deze praktijk.

Na mijn stage ben ik blijven werken als fysiotherapeut bij Fysiotherapie Carnisselande. Ik werk als algemeen fysiotherapeut en ben in 2022 begonnen met de masteropleiding tot orofaciaal fysiotherapeute. Via deze master ga ik mijzelf specialiseren in klachten in de hoofd/hals regio, zoals hoofdpijn, kaakklachten en duizeligheidsklachten.

 Ik behandel een breed scala aan klachten, zowel in de praktijk als bij mensen thuis. Mijn interesses liggen op het gebied van nek- en hoofdpijn, duizeligheidsklachten en kaakklachten, maar ook orthopedische klachten en  postoperatieve revalidatie bij bijvoorbeeld een knie- of heupprothese. 

Ik werk graag middels een actieve aanpak, waarbij ik het belangrijk vind dat iemand inzicht heeft in zijn/haar eigen gezondheidsprobleem. Hierbij spelen oefentherapie, zelfmanagement en bewustwording een belangrijke rol. Tijdens de behandeling gaan we samen op zoek naar de therapievorm die het beste past, fysiotherapie is namelijk maatwerk. Ik zie mijzelf in de toekomst nog lang met plezier als fysiotherapeut werken en hopelijk nog lang bij deze gezellige praktijk.