Thomas van der Wee

(long)Fysiotherapeut & manueeltherapeut i.o.

Werkdagen: maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

BIG-nummer: 79925558404
thomas@fysio-carnisselande.nl

In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam. Bij mijn eindstage heb ik gewerkt bij Spine & Joint Centre in Rotterdam, een centrum voor mensen met (chronische) bekken – en rugklachten. Hier heb ik veel kennis opgedaan over het behandelen van mensen met (lage) rugpijn. Na het afronden van mijn studie heb ik 2,5 jaar gewerkt bij twee verschillende gezondheidscentra (in Rotterdam en Spijkenisse) als fysiotherapeut waarbij ik veel mensen zag met verschillende aandoeningen.
Daarnaast heb ik een verdiepende cursus gevolgd genaamd “Fysiotherapie bij COPD en Astma” aan de Hogeschool Leiden. Zo heb ik mij gespecialiseerd in het behandelen van mensen met COPD – en astma.

Sinds 2021 ben ik gestart met de opleiding voor manueel therapeut. Ik merk dat ik het erg leuk vind om de opgedane kennis en vaardigheden toe te passen in de praktijk. Zo wil ik graag het beste uit het fysiotherapeutische consult halen.

Mijn interesses liggen in wervelkolom gerelateerde klachten (rug – en nekpijn), mensen met longklachten en schouderklachten.

Mensen mogen helpen met hun gezondheid is prachtig. Vaak weten cliënten niet wat er aan de hand is. Daarom is het eerst belangrijk om mensen inzicht te geven in wat het gezondheidsprobleem is. Samen met de cliënt probeer ik het gezondheidsprobleem op te lossen. Dat kan middels advies en informatie, oefentherapie en manuele vaardigheden. Ik denk namelijk dat fysiotherapie maatwerk is, waarbij iedereen een persoonlijke benadering verdient.

Sinds kort woon ik in Barendrecht en ik hoop dat ik als fysiotherapeut (en in de toekomst als manueel therapeut) nog lang bij deze mooie praktijk mag blijven werken.