Marlies Kolbe

Fysiotherapeute & leefstijlcoach

Werkdagen: dinsdag en donderdag.

BIG-nummer: 99926774204
marlies@fysio-carnisselande.nl

In 2019 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Nieuwegein. Sinds december 2019 ben ik werkzaam in de praktijk Fysiotherapie Carnisselande. Doordat ik (nog) geen specialisaties heb werk ik als algemeen fysiotherapeut en behandel ik verschillende klachten.

Mijn drijfveer is het achterhalen van de oorzaak van een klacht. Onderliggende oorzaken kunnen de reden zijn dat klachten terugkeren. Vaak hebben omgevings- en omgangsfactoren invloed op de klachten. Hier besteden we tijdens de behandeling aandacht aan. Ik houd van een actieve aanpak. Controle, grip op klachten en zelfstandigheid nemen hierbij een belangrijke plaats in. Samen zoeken we naar passende oplossingen tijdens de behandeling, waarbij het verminderen en voorkomen van klachten belangrijk is. Hierbij is kennis over het lichaam, herstelfasen en inzicht in de klachten essentieel.

Sinds 2021 houd ik me bezig met het begeleiden naar/het behouden van een gezonde leefstijl. In de praktijk kunt u terecht voor de Gecombineerde Leefstijl Interventie (GLI) “Beweegkuur”. Deze interventie is voor mensen met een BMI boven de 25, die hun leefstijl willen veranderen. De intake, waarin we een beweegplan opstellen, wordt vergoed door de zorgverzekeraar. Ook begeleid ik u graag in de oefenzaal of zoeken we naar andere beweegmogelijkheden.

 “Gezond in beweging, met plezier”