Patrick Hagman

Fysiotherapeut & sportfysiotherapeut

Werkdagen: dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

BIG-nummer: 49064814504
patrick@fysio-carnisselande.nl

In 2005 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool Rotterdam en in 2015 heb ik mijn master sportfysiotherapie aan de Transfergroep Rotterdam behaald. 

Vanaf 2004 tot 2018 heb ik gewerkt bij de Feyenoord Academy als sportfysiotherapeut. In 2007 ben ik in deze praktijk komen werken. Bij Feyenoord was ik verantwoordelijk voor de revalidatie en preventie van klachten bij jonge sporters van de leeftijd 13 tot 19 jaar. Binnen de praktijk houd ik mij met name bezig met de sport gerelateerde klachten bij cliënten, maar ook algemene fysiotherapie. Denk hier met name aan de revalidatie na trauma’s op het sportveld, maar ook aan overbelastingsklachten tijdens of na het sporten. Tevens kunt u bij mij terecht wanneer u vragen heeft of hulp nodig hebt bij trainingsprogramma’s voor verschillende sporten.

Ik sta voor een actieve aanpak. Werk graag oplossingsgericht voor de lange termijn en probeer cliënten inzicht te geven in hun eigen gezondheidsprobleem. Hierin zijn oefentherapie en gedragsverandering (houdingsverandering) belangrijke interventies. Ik hoop in de toekomst nog lang met plezier te werken als sportfysiotherapeut.