Psychotherapie

Ik ben Marlies de Zeeuw, en in 2001 afgestudeerd als Psycholoog aan de Universiteit Utrecht. Na het afstuderen heb ik op diverse plekken gewerkt, en ben ik vanaf 2004 bij de GGZ-instelling Parnassia gaan werken, op verschillende afdelingen, zoals afdeling Ouderenpsychiatrie, FACT-team, Psychotrauma, Somatiek & Psyche en heb ik de opleidingen gevolgd tot GZ-psycholoog en Psychotherapeut.  Vanaf 2018 ben ik werkzaam als psychotherapeut bij PsyQ, afdeling Depressie, in Rotterdam Kralingen.

Ruime ervaring heb ik in het behandelen van cliënten met stemmingsklachten, die vastlopen in het leven, en door allerlei redenen in het leven van cliënten kunnen ontstaan. Kenmerkend van mijn stijl als psychotherapeut is het maken van verbinding, zonder oordeel, en zo cliënten ook weer leren verbinden te maken met zichzelf en met anderen. Het creëren van veiligheid en bieden van kwaliteit zijn voor mij ook belangrijke voorwaarden om een behandeling te doen slagen. Ik maak gebruik van diverse therapeutische behandeltechnieken, zoals schemagerichte psychotherapie, EMDR (traumabehandeling), Cognitieve Gedragstherapie, CBASP (behandeling ontwikkeld voor mensen met chronische depressie), mindfulness en cliëntgerichte psychotherapie.

Ook heb ik ervaring in het superviseren van psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog, en psychotherapeut. Ik ben geregistreerd als supervisor van de NVP.

Ik blijf mij ontwikkelen, door het volgen van nascholing, oa op het gebied van stemmingsklachten, (vroegkinderlijk) trauma’s, en persoonlijkheidsproblematiek.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website. U kunt telefonisch contact opnemen met 06-45074479 (telefonisch alleen op maandagen) of via het contactformulier op de website.