Wie zijn wij?

Fysiotherapie Carnisselande bestaat sinds 1999 en is gevestigd in Gezondheidscentrum Carnisselande. De praktijk is rolstoeltoegankelijk en heeft op beide locaties een ruime oefenzaal. Daarnaast beschikken wij over ruime behandelkamers. 
Fysiotherapie Carnisselande is een praktijk waar enthousiaste therapeuten met veel plezier hun vak beoefenen. Wij hebben een breed scala aan specialisaties in huis. Deze kunt u vinden onder het kopje specialisaties in de menubalk.

Tijdens de behandeling is er ruimte voor een directe en persoonlijke benadering. Samenwerking staat bij ons hoog in het vaandel en wij maken dan ook gebruik van elkaars expertise. Ook werken wij samen met de verwijzers, specialisten, huisartsen etc. Wij zorgen ervoor dat onze kennis up-to-date blijft door middel van cursussen en bijscholingen. Het enthousiasme, de vakinhoudelijke kennis, het samenwerken en de ervaring, zorgen voor de kwaliteit van zorg die wij u bieden.

Alle fysiotherapeuten in onze praktijk zijn BIG-geregistreerd en opgenomen in het kwaliteitsregister van het KNGF (Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie).